Jan Schaareman geëerd tot lid van verdienste KLN

Jan Schaareman, een zeer gewaardeerd man die zich al tientallen jaren inzet voor de kleindierensport en ere-lid van Onder Ons Helden e.o. heeft begin april de titel ‘lid van verdienste’ ontvangen van Kleindier Liefhebbers Nederland (KLN)

Het bestuur van Onder Ons Helden e.o. had voor Jan geregeld om hem te eren bij de KLN. Dit zou eigenlijk in 2020 al gebeuren op de jaarvergadering van de KLN maar door het corona-virus is dit opgeschoven naar een jaar later.

Onze voorzitter Léon Linders heeft de stoute schoenen aangetrokken en de voorzitter van de KLN Jan Dirk Nijkamp een bericht gestuurd of Jan niet thuis kon worden geëerd. Na enig overleg met het KLN bestuur en de vrouw van Jan heeft het bestuur een datum kunnen prikken en dat was zaterdag 10 april.

Onze secretaris Wim Meijer was met twee bestuursleden van de KLN bij Jan geweest welke blij verrast was door het bezoek.

Jan van harte gefeliciteerd met de mooie titel Lid van verdienste van de kleindierliefhebbers Nederland . Namens de mening van Onder Ons Helden een waardering die je eigenlijk al jaren verdiend met al het werk wat je voor onze kleindierensport hebt gedaan .